Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Hüseyin Durak'tan MHP'ye ziyaret

Hüseyin Durak

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak, beraberinde kooperatif yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile MHP Erdek İlçe Başkanlığı'na seçilen Murat Çolak'ı ziyaret etti.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak, beraberinde kooperatif yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na seçilen Murat Çolak’ı ziyaret etti. 

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak ve yönetimi, MHP Erdek İlçe Başkanlık görevine getirilen Murat Çolak ve ekibini kutlamak üzere gittikleri MHP Erdek İlçe Teşkilatında, MHP İlçe Başkanı Murat Çolak ve yeni yönetimi tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandılar.
Ziyarette, MHP Erdek İlçe Başkanlığı görevine seçilen Murat Çolak ve ekibini kutlayan Hüseyin Durak, başarılı görevler temennisinde bulunup, hayırlı olsun dileğini iletti.
MHP İlçe Başkanı Çolak’ta, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak ve yönetimine yaptıkları kutlama ziyarete teşekkür edip, kooperatif yöneticilerine başarılı çalışmalar diledi. Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false